OnLime_Logo
Проекти Виж онлайн

Consulthon

  • design
  • frontend
  • backend
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Предизвикателство

Създаването на специализирана социална мрежа звучи като нереална за изпълнение задача. Екипът на ONLIME беше натоварен с изпълнението на изключително амбициозен проект, който претендираше за пълна промяна в отношенията между бизнес и консултанти.

Решение

Consulthon не трябваше да бъде просто поредната безцелна социална мрежа, витаеща в нета и потъваща в недомислени функционалности. Изградихме изключително иновативна, неповторима и прецизна концепция за свързване на бизнеса с консултантите онлайн.

Въвеждайки изцяло нов подход в представянето на профили, въпроси и отговори, позволихме на бизнеса да достигне до правилната информация възможно най-бързо. Консултантите, от своя страна се възползват от специално разработената система за възнаграждение и достигат нови клиенти с минимални услилия.

Виж още

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/gdweb.so' - /opt/cpanel/ea-php70/root/usr/lib64/php/modules/gdweb.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: