OnLime_Logo

Няма
невъзможни неща

С това мото спечелихме доверието на изключителни клиенти
и превърнахме техните идеи в реалност

 • Емил Недков

  Директор продажби

  От името на ОББ-МетЛайф искам да изразя нашата удовлетвореност от работата с ONLIME. Съвместният ни проект беше реализиран в срок и отговори напълно на многобройните ни изисквания. Всички служители на компанията подходиха професионално, отговорно и с огромна креативност към апликацията, която разработиха за нас. Сътрудничеството ни може да се определи с една дума – перфектно.

 • Елица Георгиева

  Директор корпоративни комуникации

  Екипът на ONLIME се справи отлично и в срок с всички възложени задачи. При съвместната ни работа се убедихме, че може да разчитаме на креативност, отговорност и внимание към всеки детайл.

 • Десислава Дойкова

  Маркетинг мениджър

  В последните години доверихме на ONLIME редица от нашите дигитални кампании. Всеки път екипът подхождаше с креативно любопитство, иновативни технологични предложения и бързина, без това да е за сметка на качеството. Препоръчваме ги като коректен и ентусиазиран партньор. Лимоните са само в името им :)

 • Nova Broadcasting Group

  PR & Marketing Department

  За нас е удоволствие да работим с надежден партньор като ONLIME, а добрите идеи, професионализмът и креативният подход на екипа са част от ключовите фактори за реализацията на редица успешни дигитални съвместни проекти.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Rewards and Acknowledgments

Effie Efficiency Award

Google rating

5.0  

Top Web Design Companies

Review ONLIME on DesignRush